Tereza Olbrichtová okouzlila v soutěži Peče celá země. Její život však nekončí u receptů – píše detektivky a vede rodinnou geodetickou firmu. Inspirujte se její všestranností!
Tereza Olbrichtová okouzlila v soutěži Peče celá země. Její život však nekončí u receptů – píše detektivky a vede rodinnou geodetickou firmu. Inspirujte se její všestranností!
Praha zapomenutá: měla obrovský lunapark Eden, horská dráha měřila pět kilometrůPraha zapomenutá: měla obrovský lunapark Eden, horská dráha měřila pět kilometrů
Gastronomická psychologie a jídelní lístky. Gastronomická psychologie se nejvíce projevuje na jídelních lístcích. I když se o tom tak nemluví, musí být jídelní lístek pro hosta nejenom informativní, ale i poučný.
CzechCrunch uspořádal třetí ročník investičně-byznysové konference Money Maker, ze které se stala největší akce svého druhu v Česku. Článek Tykač, Kijonková, Novotný a spol. a tisíc návštěvníků. Podívejte se, jaká
Sůl, tuk a čas. Jak na francouzskou masovou pomazánku, poradí Jan PunčochářSůl, tuk a čas. Jak na francouzskou masovou pomazánku, poradí Jan Punčochářon 9. 5. 2022 at 03:00 on 9. 5. 2022 at 03:00 Masová pomazánka, hrubá paštika, vepřové ve vlastní šťávě, „prase ve skle“. Francouzská masová směs rillettes bývá přirovnávána k lecčemu, nic z toho však není přesné. Kdo její výjimečné chuti ještě nepropadl, měl by ji co nejdřív ochutnat!Masová pomazánka, hrubá paštika, vepřové ve vlastní šťávě, „prase ve skle“. Francouzská masová směs rillettes bývá přirovnávána k lecčemu, nic z toho však není přesné. Kdo její výjimečné chuti ještě nepropadl, měl by ji co nejdřív ochutnat!Masová pomazánka, hrubá paštika, vepřové ve vlastní šťávě, „prase ve skle“. Francouzská masová směs rillettes bývá přirovnávána k lecčemu, nic z toho však není přesné. Kdo její výjimečné chuti ještě nepropadl, měl by ji co nejdřív ochutnat!Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyMasová pomazánka, hrubá paštika, vepřové ve vlastní šťávě, „prase ve skle“. Francouzská masová směs rillettes bývá přirovnávána k lecčemu, nic z toho však není přesné. Kdo její výjimečné chuti ještě nepropadl, měl by ji co nejdřív ochutnat!
V troubě nebo remosce upečená rýže je kyprá, sypká a skvěle chutná. Ano, sypkou rýží můžete připravit i v troubě bez použití drahého rýžovaru! Poznámka autora textu i fotografií: Lepší
Další soutěžní recept na sladko: vdolky s hruškovými povidly od Miroslavy Vokonouvé. Jak péct křehké těsto radí Josef Maršálek. Jak se podávají omáčky. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete