Nedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z RuskaNedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z Ruska
Nedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z RuskaNedokážu lhát sobě a světu. Hvězda filmu Good Bye, Lenin emigrovala z Ruska
Na vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníNa vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníČeský rozhlason 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Křupavá oplatka, vláčná náplň a dokonalá křehkost, díky které se rozplývá na jazyku. A jaká je vaše představa o dokonalých oplatkách? V naší redakci jsme pro vás důkladně otestovali oplatky značky
Nadal má únavovou zlomeninu žebra a až šest týdnů si nezahrajeNadal má únavovou zlomeninu žebra a až šest týdnů si nezahraje
Na vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květemNa vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květemČeský rozhlason 14. 2. 2022 at 12:47 on 14. 2. 2022 at 12:47 on 14. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Jednou z hvězd Zimního Apetit pikniku byl uznávaný šéfkuchař Radek Kašpárek. Dlouho předtím, než vystoupil na pódium k rozhovoru s moderátorkou Kristinou Kloubkovou, se prostor pod pódiem zaplnil nadšenými fanoušky.
Děláme lepší turnaje než UFC a máme lepší čísla než fotbalové týmy v Evropě, řekl spoluzakladatel Oktagon MMA na konferenci Money Maker. Článek Do tří let dostaneme za TV práva
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel DrdelŠetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdelon 14. 3. 2022 at 04:00 on 14. 3. 2022 at 04:00 Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyŠéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.