HORKÁ NOVINKA161- Page

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Na vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníNa vidličce Romana Pauluse: Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnáníČeský rozhlason 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 on 15. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Které jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKteré jídlo je nejoblíbenější uvnitř země? Co je pro místní kuchyni typické? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

DOPORUČUJEME5 months ago

Křupavá oplatka, vláčná náplň a dokonalá křehkost, díky které se rozplývá na jazyku. A jaká je vaše představa o dokonalých oplatkách? V naší redakci jsme pro vás důkladně otestovali oplatky značky

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Na vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květemNa vidličce Romana Pauluse: Muškátový oříšek: Rozdíl mezi oříškem a květemČeský rozhlason 14. 2. 2022 at 12:47 on 14. 2. 2022 at 12:47 on 14. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJsou tato koření chuťově odlišná? Má intenzivní aroma? Do čeho lze použít? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

INSPIRACE3 years ago

Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel DrdelŠetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdelon 14. 3. 2022 at 04:00 on 14. 3. 2022 at 04:00 Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Šéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyŠéfkuchař Pavel Drdel vaří ve strakonické restauraci Sůl a Řepa, jejíž pověst kreativního podniku propojujícího gastronomii s přírodou, se rozkřikla za hranice města i celého Jihočeského kraje. Kuchyně je postavena na spolupráci s malými farmáři a místními dodavateli, mísí se zde české a zahraniční recepty a vaří lokální jídla.

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights