HORKÁ NOVINKA175- Page

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Pochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoPochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoČeský rozhlason 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Pochoutkový rok: Proč je sůl tak důležitá při pečení sladkých pochoutekPochoutkový rok: Proč je sůl tak důležitá při pečení sladkých pochoutekČeský rozhlason 13. 3. 2022 at 09:05 on 13. 3. 2022 at 09:05 on 13. 3. 2022 at 09:05 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJak je to se solí, která je přidávána do těsta. Je tam opravdu nutná, případně kolik soli tam máme vlastně dát?Jak je to se solí, která je přidávána do těsta. Je tam opravdu nutná, případně kolik soli tam máme vlastně dát?Jak je to se solí, která je přidávána do těsta. Je tam opravdu nutná, případně kolik soli tam máme vlastně dát?Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJak je to se solí, která je přidávána do těsta. Je tam opravdu nutná, případně kolik soli tam máme vlastně dát?

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights