HORKÁ NOVINKA179- Page

ZAJIMAVOSTI2 years ago

Pochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoPochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoČeský rozhlason 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.

Post Image

POSLEDNÍ2 years ago

Není škola jako škola.Není škola jako škola.on 9. 2. 2015 at 08:39 on 9. 2. 2015 at 08:39 on 9. 2. 2015 at 08:39 gastronomie-drive-a-dnes.cz                       V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že  učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...                       V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že  učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...                       V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že  učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...Read MoreNovinkygastronomie-drive-a-dnes.cz                       V roce 1957 jsem nastoupil do učebího poměru jak se tehdy říkalo,vprvním ročníku jsme chodili týden na pracoviště a týden do školy,v té době nám bylo čtrnáct let,musím se přiznat i dnes s odstupem mnoha let,že  učení v prvním roce pro mne bylo doslova utrpením,byl jsem dokonce přesvědčen,že z učení uteču,na vině tomu nemalou měrou byl také šefkuchař,který...

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights