HORKÁ NOVINKA181- Page

Post Image

ZAJIMAVOSTI2 years ago

Na vidličce Romana Pauluse: Čokoláda: Má dlouhou a pestrou historiiNa vidličce Romana Pauluse: Čokoláda: Má dlouhou a pestrou historiiČeský rozhlason 1. 2. 2022 at 12:47 on 1. 2. 2022 at 12:47 on 1. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieOdkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Odkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Odkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieOdkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

ZAJIMAVOSTI2 years ago

Ve vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyVe vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyČeský rozhlason 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieS březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?S březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?S březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieS březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights