Rusové znovu neuspěli. Arbitráž zamítla jejich odvolání proti vyřazení z baráže o MSRusové znovu neuspěli. Arbitráž zamítla jejich odvolání proti vyřazení z baráže o MS
Rusové znovu neuspěli. Arbitráž zamítla jejich odvolání proti vyřazení z baráže o MSRusové znovu neuspěli. Arbitráž zamítla jejich odvolání proti vyřazení z baráže o MS
Hnědé omáčky na první pohled možná vypadají nenápadně, ale každý, kdo kdy ochutnal španělského ptáčka, znojemskou nebo štěpánskou pečeni, nám dá jistě za pravdu, že tyto recepty právem patří mezi
Zodpovědné pití není jen o počtu skleniček, ale především o prožitku, tradicích a společně strávených chvílích. Objevte šest vinařských rituálů z celého světa, které vám ukáží, jak si víno naplno vychutnávat s rozvahou
Mapa: Z Ukrajiny už uteklo 3,5 milionu lidí, více než polovina z nich do PolskaMapa: Z Ukrajiny už uteklo 3,5 milionu lidí, více než polovina z nich do Polska
Takto vznikal zelený zákon: Filmařka sledovala, jak Dánsko prosadilo přísná omezeníTakto vznikal zelený zákon: Filmařka sledovala, jak Dánsko prosadilo přísná omezení
Na vidličce Romana Pauluse: Čokoláda: Má dlouhou a pestrou historiiNa vidličce Romana Pauluse: Čokoláda: Má dlouhou a pestrou historiiČeský rozhlason 1. 2. 2022 at 12:47 on 1. 2. 2022 at 12:47 on 1. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieOdkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Odkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Odkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieOdkud pochází? Kdy se objevila v Evropě? Jaké je složení dnešní čokolády? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Ve vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyVe vlastní šťávě: Bylo by skvělé, kdyby lidi začali zase milovat nealko, říká zpracovatel březové mízyČeský rozhlason 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 on 18. 3. 2022 at 16:00 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieS březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?S březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?S březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieS březnem se probouzí ve stromech míza a s ní i milovníci, kteří ji vyráží ke kmenům stáčet a připisují jí takřka zázračné schopnosti. Jedním z producentů, který stáčí i pro veřejnost, je Jan Klimeš, restaurátor papíru a starých knih, ale taky obdivovatel přírody a fermentovaných produktů. Proč mízu pít, jak se uchovává a čím vším se dá ochutit?