Restaurace nabízí široký sortiment jídel za příznivou cenu, kvalitní kuchyň a příjemnou obsluhu.
Restaurace nabízí široký sortiment jídel za příznivou cenu, kvalitní kuchyň a příjemnou obsluhu.
Pandemie? Neměli jsme problém, říká Jan Klimša, šéf restaurace Kaštan v jedné z rezidenčních čtvrtí Prahy 6. „Naopak nás to nabilo. Některé podniky možná krvácely, nás ale podrželi naši obvyklí
Avenue Restaurace v Jihlavě nabízí zážitek z dvoupatrového prosklenného prostoru a jedinečné menu z čerstvých surovin, kde si přijde na své každý!
První soutěžní recept na sladko: šťavnatý tažený štrúdl od Elišky Plškové. Jak vyklepnout beránka z formy poradí Josef Maršálek. K jaru patří jehněčí.
Hrdinové Cesty ven se zasekli v tajemné osadě, kde je každou noc terorizují lidsky vypadající příšery. Na seriálu pracují i tvůrci Ztracených. Článek Hororový hit Cesta ven dostane další pokračování.
Srnčí odušené s kořenovou zeleninou dochucené vínem, zahuštěné světlou jíškou. Podobně lze upravit i dančí, či jelení maso, avšak musíme ho namočit do mořidla.
Co je na jeho přípravu potřeba? Stojí za ochutnání i sladké varianty? Lze ho připravit méně mastný? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
Hovězí Wellington nebo také svíčková Wellington je způsob úpravy hovězího masa používaný v anglické kuchyni. Díky ceně hovězího masa si ale Češi oblíbili tento recept pozměněný, připravený z válečku vepřové