Masopustní koblihy patří k základním tradičním receptům, jejichž pečení se dochovalo až do dnešního dne. Masopustní koblihy pak můžete udělat o něco zdravěji a netradičněji, když pšeničnou mouku vyměníte za celozrnnou
Masopustní koblihy patří k základním tradičním receptům, jejichž pečení se dochovalo až do dnešního dne. Masopustní koblihy pak můžete udělat o něco zdravěji a netradičněji, když pšeničnou mouku vyměníte za celozrnnou
Další soutěžní recept na sladko: maminčin rýžový nákyp od Jany Černé. Jak připravit báječnou makovou náplň bez vaření poradil Josef Maršálek. Kde se vzal čárový kód.
Přemýšlíte, čím děti letos překvapit? Pokud máte doma malého pomocníka, který miluje vykrajování cukroví, míchání těsta nebo krájení ovoce, jste na správné adrese. Máme pro vás spoustu nápadů na dárky,
Chystáte se vytáhnout vykrajovátka, se kterými jste jako děti tvořili perníkové hvězdy a srdíčka? Nebo jste si právě pořídili novou sadu formiček a začínáte péct? Aby vám vykrajovátka a formičky
Ve vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářkaVe vlastní šťávě: Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářkaČeský rozhlason 23. 5. 2022 at 07:30 on 23. 5. 2022 at 07:30 on 23. 5. 2022 at 07:30 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieBěhem začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo. Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieBěhem začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno a překvapivě se jí to i přes začátky i v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo.Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.