Pandemie? Neměli jsme problém, říká Jan Klimša, šéf restaurace Kaštan v jedné z rezidenčních čtvrtí Prahy 6. „Naopak nás to nabilo. Některé podniky možná krvácely, nás ale podrželi naši obvyklí
Pandemie? Neměli jsme problém, říká Jan Klimša, šéf restaurace Kaštan v jedné z rezidenčních čtvrtí Prahy 6. „Naopak nás to nabilo. Některé podniky možná krvácely, nás ale podrželi naši obvyklí
Avenue Restaurace v Jihlavě nabízí zážitek z dvoupatrového prosklenného prostoru a jedinečné menu z čerstvých surovin, kde si přijde na své každý!
První soutěžní recept na sladko: šťavnatý tažený štrúdl od Elišky Plškové. Jak vyklepnout beránka z formy poradí Josef Maršálek. K jaru patří jehněčí.
Hrdinové Cesty ven se zasekli v tajemné osadě, kde je každou noc terorizují lidsky vypadající příšery. Na seriálu pracují i tvůrci Ztracených. Článek Hororový hit Cesta ven dostane další pokračování.
Srnčí odušené s kořenovou zeleninou dochucené vínem, zahuštěné světlou jíškou. Podobně lze upravit i dančí, či jelení maso, avšak musíme ho namočit do mořidla.
Trendy proč se vůbec musíme zabírat trendy? Je to vlastně něco, co je pro nás měřitelné a ukazuje nám směr kam se posunout? Houby, kefír a TikTok, maso z pastevního
Hovězí Wellington nebo také svíčková Wellington je způsob úpravy hovězího masa používaný v anglické kuchyni. Díky ceně hovězího masa si ale Češi oblíbili tento recept pozměněný, připravený z válečku vepřové
Minoritský klášter ve Znojmě se nachází nedaleko znojemského hradu. Kdysi dávno býval Minoritský klášter místem modliteb i posledního odpočinku českého krále Přemysl Otakara II. Dnes tu najdete Jihomoravské muzeum s