Zvažujete pořízení rýžovaru, ale váháte, zda se vám to vyplatí? Třeba vám v rozhodování pomůže náš souhrn tipů, proč a jak rýžovar používat a jak jej maximálně využít. Připravíte v
Zvažujete pořízení rýžovaru, ale váháte, zda se vám to vyplatí? Třeba vám v rozhodování pomůže náš souhrn tipů, proč a jak rýžovar používat a jak jej maximálně využít. Připravíte v
Čokoláda jako sexuální afrodisiakum, nebo luxusní klenot pro Vaše chuťové pohárky.
Klasika české kuchyně vepřo – knedlo – zelo, základem tohoto menu je pečené maso, v tomto případě v troubě upečené kostky vepřového plecka.
Časopis Apetit letos slaví 20. narozeniny: po celou dobu své existence vám přináší nové recepty, kuchařskou inspiraci a objevuje i zajímavé osobnosti. Z mnohých mladých začínajících kuchařů, kteří se na
Restaurace nabízí široký sortiment jídel za příznivou cenu, kvalitní kuchyň a příjemnou obsluhu.
Pandemie? Neměli jsme problém, říká Jan Klimša, šéf restaurace Kaštan v jedné z rezidenčních čtvrtí Prahy 6. „Naopak nás to nabilo. Některé podniky možná krvácely, nás ale podrželi naši obvyklí
Avenue Restaurace v Jihlavě nabízí zážitek z dvoupatrového prosklenného prostoru a jedinečné menu z čerstvých surovin, kde si přijde na své každý!