Never give up. Kdyby se rozhodl čepovat pivo a prodávat hamburgery, měl by to v Táboře podstatně lehčí. To ale tento životní dobrodruh nemá ve své DNA. Bez hlubší znalosti gastro zákonitostí se pustil na konceptově vyhraněnou cestu a jde po ní v potu i když prší a nevidí její konec. Mohl to mít lehčí. Ale pak by z Tábora bylo jen další, gastronomicky nudné město plné průměru a toho „co lidi chtějí“. Objevil pro hosty svět naturálních vín, spolčuje se s kolegy restauratéry pro lepší gastro život na jihu Čech, řídí renesanci kapra jako unikátní součásti české gastronomie a peče chleba, za který mu na ulicích děkují lidé. Honza je gastro bojovník, který tlačí české gastro do lepších a originálnějších poloh, a tím inspiruje ostatní. Nejtěžší to mají právě inovátoři a leadeři, ale ti pak mají ten největší vliv na ostatní, i když je samotné to stojí hodně sil. Poslechněte si upřímný rozhovor o tom, jak těžké je čechy odtrhnout od průměru…

Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights