JAN LOBREIS – „ESTRELLA – HVĚZDA“ ČESKÉ GASTRONOMIE A ZÁROVEŇ „DOBŘE SCHOVANÝ DRAHOKAM“

redakcePRODUKTY3 years ago11 Views

Honzu neznáte moc z novin ani Facebooku. Nereprezentuje masu a dlouho nereprezentoval ani maso. Je to typický průkopník trendů, protože je sám žije. Estrella byla veganská, nyní pomáhá Swimu a věří v ghost kitchens. Kombinuje ingredience jako nikdo. Vybudoval a vedl ikonickou ESTRELLU. V gastro světě stojí vysoko a má příběh, který nebyl lemován jen úspěchy. Ale úspěch si zaslouží. Za svoji skromnost a za vliv, který měl na hosty a nyní i na vícero gastronomů, kteří objevují potenciál kreativní, šťavnaté, zdravé kuchyně. Honzu musíte objevit, je jako „schovaný drahokam“, a když ho objevíte, není cesta zpátky. Honzův příběh je příběh, který bude rezonovat v mnoha hostovských duších a jeho vliv na české gastro docení až historie. A ten je obrovský, to je jasné už teď, a je to vliv, který nekončí, naopak…

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights