Kaldoun: Polévka našich babiček, na kterou jste možná zapomněli. Svatomartinské posvícení je skvělou příležitostí oprášit recept

DOPORUČUJEME1 month ago21 Views

Kaldoun není jen tak ledajaká polévka. Je to bohatý, sytý vývar plný chuti, který dokáže z několika surovin vykouzlit jeden z nejvíce ceněných pokrmů tradiční české kuchyně. Pojďte objevit, co přesně kaldoun je, jak vznikl, kdy se tradičně připravuje a proč stojí za to uvařit si ho i dnes.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights