Kdoule vás omámí nedostižnou sladkou vůní… a jejich chuť nezaostává! Jak je zpracovat a využít v kuchyni?

DOPORUČUJEME1 month ago7 Views

Zralé kdoule mají nepřekonatelnou vůni a naše babičky je na podzim často přidávaly do skříní, aby jim provoněly prádlo. Nabízejí ale také spoustu možností, jak je využít v kuchyni: můžete z nich vyrobit skvělé želé, džemy a kompoty, můžete je upéct nebo z nich připravit aromatický likér.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights