Na vidličce Romana Pauluse: Holub: Je poměrně náročný na přípravuNa vidličce Romana Pauluse: Holub: Je poměrně náročný na přípravuČeský rozhlason 16. 3. 2022 at 12:47 on 16. 3. 2022 at 12:47 on 16. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

Má tmavé a nízkotučné maso. Jak se připravují prsíčka? Jaká je správná příloha? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Má tmavé a nízkotučné maso. Jak se připravují prsíčka? Jaká je správná příloha? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Má tmavé a nízkotučné maso. Jak se připravují prsíčka? Jaká je správná příloha? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie