Domů ZAJIMAVOSTI Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pocházíNa vidličce...

Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pocházíNa vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pocházíČeský rozhlason 3. 2. 2022 at 12:47 on 3. 2. 2022 at 12:47 on 3. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

0

Je opravdu hodně pálivé? Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání? Přidává se další zelenina? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Je opravdu hodně pálivé? Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání? Přidává se další zelenina? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Je opravdu hodně pálivé? Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání? Přidává se další zelenina? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie

Předchozí článekPochoutkový rok: 3 základní fígle na dokonalé těsto na třenou bábovku od Josefa MaršálkaPochoutkový rok: 3 základní fígle na dokonalé těsto na třenou bábovku od Josefa MaršálkaČeský rozhlason 6. 2. 2022 at 09:05 on 6. 2. 2022 at 09:05 on 6. 2. 2022 at 09:05 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie
Další článekNa vidličce Romana Pauluse: Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravitNa vidličce Romana Pauluse: Mořské řasy: Co všechno z nich lze v kuchyni připravitČeský rozhlason 2. 2. 2022 at 12:47 on 2. 2. 2022 at 12:47 on 2. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie