Na vidličce Romana Pauluse: Kimchi: Co to je a odkud pochází

redakceZAJIMAVOSTI2 years ago3 Views

Je opravdu hodně pálivé?

Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání?

Přidává se další zelenina?

Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Je opravdu hodně pálivé? Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání?

Přidává se další zelenina?

Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Je opravdu hodně pálivé?

Jak moc nebo málo se liší způsob nakládání? Přidává se další zelenina?

Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Read More

Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights