Na vidličce Romana Pauluse: Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné masoNa vidličce Romana Pauluse: Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné masoČeský rozhlason 10. 3. 2022 at 12:47 on 10. 3. 2022 at 12:47 on 10. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie