Domů ZAJIMAVOSTI Na vidličce Romana Pauluse: Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné masoNa...

Na vidličce Romana Pauluse: Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné masoNa vidličce Romana Pauluse: Křepelky: Je to jednohubka, která má jemné masoČeský rozhlason 10. 3. 2022 at 12:47 on 10. 3. 2022 at 12:47 on 10. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

0

Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Křepelky jsou nízkotučné, stejně jako každá zvěřina. Pečou se jen čtvrt hodiny. S čím je servírovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie

Předchozí článekPochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyPochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyČeský rozhlason 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie
Další článekNa vidličce Romana Pauluse: Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikajícíNa vidličce Romana Pauluse: Španělská šunka: Je sušená a skutečně vynikajícíČeský rozhlason 9. 3. 2022 at 12:47 on 9. 3. 2022 at 12:47 on 9. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie