Na vidličce Romana Pauluse: Vejce: Jak udělat správné volské okoNa vidličce Romana Pauluse: Vejce: Jak udělat správné volské okoČeský rozhlason 1. 3. 2022 at 12:47 on 1. 3. 2022 at 12:47 on 1. 3. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

Jak připravit vejce do skla nebo zastřená? Proč je k přípravě zastřených třeba ocet? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jak připravit vejce do skla nebo zastřená? Proč je k přípravě zastřených třeba ocet? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Jak připravit vejce do skla nebo zastřená? Proč je k přípravě zastřených třeba ocet? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie