Postup přípravy:
-
Nejdříve připravte kuskus, který vždy připravujte se zeleninovým nebo kuřecím vývarem. Má díky tomu mnohem lepší chuť.
-
Kuskus promíchejte s troškou olivového oleje, nasypte do vroucího vývaru a nechte odležet. Mezitím si na trošce oleje orestujte šalotku. Připravte si veškerou zeleninu a bylinky.
-
A teď už začněte zeleninu přidávat na pánev. Začněte mrkví, poté přidejte máslovou dýni, blanšírovanou brokolici a nakonec mungo. Vše orestujte a smíchejte s kuskusem, který si před tím ještě provzdušněte vidličkou.
-
Teď už si jen na pánvi orestujte kuřecí kousky, které dopředu naložte do trochy olivového oleje a koření na kuřecí maso. Jakmile máte maso orestované, přidejte nasekané kešu oříšky a máte hotovo.
Kdo rád kuře, může ochutnat kung-pao podle videoreceptu!
Kompletní recept najdete ZDE: Kuřecí kung-pao
Nebo zkuste i jiný kuskus: