Pochoutkový rok: Jak upéct korpus křehkého koláče, aby nezvlhnul, radí Josef Maršálek

PRODUKTY2 years ago8 Views

Pokud jste fanoušky křehkých koláčů z lineckého nebo křehkého těsta, anebo také slavných francouzských quiche a chcete je extra křehké, tak vám nepomůže nic jiného, než si základ koláče upéct naslepo.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights