Pochoutkový rok: Maminčin rýžový nákyp od Jany Černé

PRODUKTY2 years ago6 Views

Vdolky z kynutého těsta podávané s hruškovými povidly, mletým mákem, cukrem a kysanou smetanou připravila v rámci soutěže Pochoutkový rok Miroslava Vokounová z Třemošné na Plzeňsku. Jsou jemné, voní a skvěle chutnají.

Všechno z tématu Jídlo a gastronomie můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights