Polévka jako předehra k nejlepším jídlům. Uvařte ji tradičně podle Escoffiera nebo zkuste vývar od Filipa Sajlera

redakceDOPORUČUJEME1 month ago8 Views

Byl nazýván králem šéfkuchařů a šéfkuchařem králů, mluví se o něm jako o zakladateli haute cuisine. Auguste Escoffiere definoval pět základních francouzských omáček, vymyslel řadu pokrmů a jemu vděčíme za recepty na dokonalé polévky a vývary. Jeho receptury dodnes inspirují mnohé šéfkuchaře.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights