RICHARD BIELIK, ANDAZ – ZEM – ZA ČÍM JSEM ŠEL, TO SE MI VĚTŠINOU SPLNILO

PRODUKTY2 years ago6 Views

Richard je úkaz českého gastra. Nejen tím, že je to inženýr, ale zejména svým přístupem k vlastnímu rozvoji, k vlastní kariéře, k psychologii vztahů nebo vlastnímu leadershipu. Jeho cesta do kuchyně byla trochu klikatá, ale jakmile na ní nastoupil, tak se mu vše plní. Nyní šéfuje konceptu, kterému asi málokdo věřil (ten pocit dobře znám:-)), ale realita je naopak. V hotelové restauraci ZEM v krásném novém hotelu Andaz v Praze se nezastaví a ZEM krásně vibruje. Způsob, jakým Richard mluví o svém přístupu a svojí dosavadní kariéře je jasnou inspirací pro všechny, kteří možná chtějí, ale zatím přešlapují na místě. Za úspěchem se musí jít, je třeba ho promýšlet, a vědět, co chcete. Musíte chtít být lepší a být připraveni tomu pár věcí obětovat. To Richard umí velmi dobře. Proto bude jednou hvězda české gastronomie. A už se jí pomalu stává… 

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.

Previous Post

Next Post

Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights