Staročeská cibulačka II.

PRODUKTY2 years ago8 Views

Cibulačku už vařily naše babičky. Od francouzské cibulačky se liší kořením a nepřidává se víno, většinou ani sýr. Někde se do české cibulačky přidávaly i brambory, vařila se hlavně v Krkonoších a Podkrkonoší, také na Vysočině. Místo vody lze samozřejmě použít i vývar z kostí, cibulačka je pak chutnější. Skvěle chutná i s topinkou potřenou husím sádlem.

 

 

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights