Domů ZAJIMAVOSTI Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel...

Ve vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej RakušanVe vlastní šťávě: Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej RakušanČeský rozhlason 25. 2. 2022 at 16:00 on 25. 2. 2022 at 16:00 on 25. 2. 2022 at 16:00 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

0

S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie

Předchozí článekPochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 2. 2022Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 27. 2. 2022Český rozhlason 27. 2. 2022 at 09:05 on 27. 2. 2022 at 09:05 on 27. 2. 2022 at 09:05 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie
Další článekNa vidličce Romana Pauluse: Treska: V Anglii by bez ní nepřipravili fish and chipsNa vidličce Romana Pauluse: Treska: V Anglii by bez ní nepřipravili fish and chipsČeský rozhlason 24. 2. 2022 at 12:47 on 24. 2. 2022 at 12:47 on 24. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie