Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Read MoreRelax – Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz – aktuální zprávy