Karbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan PunčochářKarbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan Punčochářon 7. 3. 2022 at 04:00 on 7. 3. 2022 at 04:00

redakceINSPIRACE2 years ago6 Views

Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Read MoreRelax – Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz – aktuální zprávy

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights