Pohankovou mouku máme od 15. století, teď se k ní ve snaze jíst zdravěji vracíme

PRODUKTY2 years ago5 Views

Pohanka patřila donedávna mezi často opomíjené potraviny. Dnes si i prostřednictvím mouky z ní umleté získává zpět cestu do našich jídelníčků. Hodí se stejně dobře do sladkých i slaných receptů. Pohanka jako taková je přirozeně bezlepková, a navíc má velmi vysoký obsah vlákniny a bílkovin. Jak můžete pohankovou mouku využít v kuchyni a proč byste ji měli také zkusit?

 

 

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.

Previous Post

Next Post

Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Exit mobile version
Ověřeno MonsterInsights