Chystáte se vytáhnout vykrajovátka, se kterými jste jako děti tvořili perníkové hvězdy a srdíčka? Nebo jste si právě pořídili novou sadu formiček a začínáte péct? Aby vám vykrajovátka a formičky
Na Netflix dorazila nová pohádka. Jmenuje se Zakletí, a i když vypadá jako další klasický animák, nenechte se zmást. Překvapí vás, o čem doopravdy je. Článek Zakletí je upřímný animák
Zvažujete pořízení rýžovaru, ale váháte, zda se vám to vyplatí? Třeba vám v rozhodování pomůže náš souhrn tipů, proč a jak rýžovar používat a jak jej maximálně využít. Připravíte v
Kdo by nepamatoval „starou dobrou remosku“. Kuře z ní bylo vždy skvělé. Pokud máte doma starou, či novou remosku, vyzkoušejte tento jednoduchý recept, určitě si pochutnáte.
Klasika české kuchyně vepřo – knedlo – zelo, základem tohoto menu je pečené maso, v tomto případě v troubě upečené kostky vepřového plecka.
Srdečně zveme na zvěřinové hody a Mikulášskou nadílku na Šalandě (salonek v 1. patře nad restaurací).