Pochoutkový rok: Tažený štrúdl s jablky od Elišky Plškové

PRODUKTY2 years ago8 Views

S Janou Špaňhelovou jsme u ní doma v Zádveřicích na Zlínsku upekli buchtu s přidáním strouhaných vařených brambor, a pak ji ještě vylepšili kakaovým máslovým krémem a kyselou rybízovou marmeládou. Navrch pak přelili čokoládovou polevou. Je to vláčný a chutný dezert, po kterém se jenom zapráší.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.

Previous Post

Next Post

HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights