V troubě nebo remosce upečená rýže je kyprá, sypká a skvěle chutná. Ano, sypkou rýží můžete připravit i v troubě bez použití drahého rýžovaru! Poznámka autora textu i fotografií: Lepší
V troubě nebo remosce upečená rýže je kyprá, sypká a skvěle chutná. Ano, sypkou rýží můžete připravit i v troubě bez použití drahého rýžovaru! Poznámka autora textu i fotografií: Lepší
Spousta lidí odrůdou Primitivo opovrhuje jako něčím nedostatečně sofistikovaným, ale nakonec na něj stojí fronty s popcornem v ruce. A to zdaleka nejen v jeho domovské Apulii, kde v poslední
Ani během půstu se nenechte ochudit o dezert. Bez klasického cukru a pšeničné mouky můžete připravit netradiční sladkou tečku. Řeč je o Toskánském cuketovém koláči. Tento nadýchaný a vláčný moučník
Pád West Hamu. Zoumu týrali, zataveného Součka vyškolil uruguayský elegánPád West Hamu. Zoumu týrali, zataveného Součka vyškolil uruguayský elegán
Fresh pasta is a delicious way to elevate any meal. Follow our step-by-step guide to making your own pasta at home.
Výborný kančí guláš, kdy se maso jen rozplývá na jazyku, jak je krásně měkké. Vřele doporučujeme, vyzkoušený recept!
Marinované plátky jehněčího masa naložené do marinády z bylinek, koření, oleje, citronové šťávy a česneku, nejprve zprudka opečené na pánvi, potom dopečené v troubě doměkka podlité červeným vínem.