V golfu exceluje, ale body sbírat nesmí. Nadějná Češka způsobí revoluci v pravidlechV golfu exceluje, ale body sbírat nesmí. Nadějná Češka způsobí revoluci v pravidlech
V golfu exceluje, ale body sbírat nesmí. Nadějná Češka způsobí revoluci v pravidlechV golfu exceluje, ale body sbírat nesmí. Nadějná Češka způsobí revoluci v pravidlech
Móda válku miluje. Když je ale válka za humny na maskáče zapomeňteMóda válku miluje. Když je ale válka za humny na maskáče zapomeňteon 20. 3. 2022 at 09:00 on 20. 3. 2022 at 09:00 Móda miluje válku! A vojáci jsou odjakživa módními ikonami, ať už jsou vyzbrojení bajonety, nebo protitankovými střelami. Možná je najdete i ve své skříni – části oblečení, které bylo původně šito pro armádu. Takový kabát Burberry byl navržen pro britské důstojníky bojující v první světové válce.Móda miluje válku! A vojáci jsou odjakživa módními ikonami, ať už jsou vyzbrojení bajonety, nebo protitankovými střelami. Možná je najdete i ve své skříni – části oblečení, které bylo původně šito pro armádu. Takový kabát Burberry byl navržen pro britské důstojníky bojující v první světové válce.Móda miluje válku! A vojáci jsou odjakživa módními ikonami, ať už jsou vyzbrojení bajonety, nebo protitankovými střelami. Možná je najdete i ve své skříni – části oblečení, které bylo původně šito pro armádu. Takový kabát Burberry byl navržen pro britské důstojníky bojující v první světové válce.Read MoreRelax - MódaZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyMóda miluje válku! A vojáci jsou odjakživa módními ikonami, ať už jsou vyzbrojení bajonety, nebo protitankovými střelami. Možná je najdete i ve své skříni – části oblečení, které bylo původně šito pro armádu. Takový kabát Burberry byl navržen pro britské důstojníky bojující v první světové válce.
Úzkosti vyplouvají na povrch v noci. Mohou být psychické, ale často jsou i tělesné, říká odbornice z Člověka v tísniÚzkosti vyplouvají na povrch v noci. Mohou být psychické, ale často jsou i tělesné, říká odbornice z Člověka v tísnion 10. 3. 2022 at 04:00 on 10. 3. 2022 at 04:00 Petra Weissová se v organizaci Člověk v tísni stará o psychickou pohodu zaměstnanců. Působila také jako vedoucí mise v Afghánistánu nebo pomáhala po zásahu cyklonu Nargis v Myanmaru. Dnes řeší problémy běženců na hranicích s Ukrajinou.Petra Weissová se v organizaci Člověk v tísni stará o psychickou pohodu zaměstnanců. Působila také jako vedoucí mise v Afghánistánu nebo pomáhala po zásahu cyklonu Nargis v Myanmaru. Dnes řeší problémy běženců na hranicích s Ukrajinou.Petra Weissová se v organizaci Člověk v tísni stará o psychickou pohodu zaměstnanců. Působila také jako vedoucí mise v Afghánistánu nebo pomáhala po zásahu cyklonu Nargis v Myanmaru. Dnes řeší problémy běženců na hranicích s Ukrajinou.Read MoreRelax - ZdravíZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyPetra Weissová se v organizaci Člověk v tísni stará o psychickou pohodu zaměstnanců. Působila také jako vedoucí mise v Afghánistánu nebo pomáhala po zásahu cyklonu Nargis v Myanmaru. Dnes řeší problémy běženců na hranicích s Ukrajinou.
Válka rozvrací zdravotní péči. Problém je distribuce léků a chronicky nemocníVálka rozvrací zdravotní péči. Problém je distribuce léků a chronicky nemocníon 16. 3. 2022 at 14:00 on 16. 3. 2022 at 14:00 Ve válkou postižených místech pomáhá nemocným a zraněným organizace Lékaři bez hranic. Co vidí a zažívají zdravotníci, kteří přijeli pomoci?Ve válkou postižených místech pomáhá nemocným a zraněným organizace Lékaři bez hranic. Co vidí a zažívají zdravotníci, kteří přijeli pomoci?Ve válkou postižených místech pomáhá nemocným a zraněným organizace Lékaři bez hranic. Co vidí a zažívají zdravotníci, kteří přijeli pomoci?Read MoreRelax - ZdravíZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyVe válkou postižených místech pomáhá nemocným a zraněným organizace Lékaři bez hranic. Co vidí a zažívají zdravotníci, kteří přijeli pomoci?
Může být tradiční podnik v něčem inovativní? Proč je tradice v gastru důležitá a stojí za to ji zachovávat? S šéfkuchařem Františkem Skopcem jsme probírali, jak se dostal k vedení
Seagal, Depardieu nebo Stone. Jak se Putinovi přátelé staví k válce na Ukrajině?Seagal, Depardieu nebo Stone. Jak se Putinovi přátelé staví k válce na Ukrajině?
Tenisové žebříčky: Djokovič už je zase jedničkou, Krejčíková spadla o dvě příčkyTenisové žebříčky: Djokovič už je zase jedničkou, Krejčíková spadla o dvě příčky
Barevné lampiony a papírové květy. Chtěl jsem kus Vietnamu přenést do Prahy, říká oceňovaný šéfkuchařBarevné lampiony a papírové květy. Chtěl jsem kus Vietnamu přenést do Prahy, říká oceňovaný šéfkuchařon 23. 3. 2022 at 09:00 on 23. 3. 2022 at 09:00 Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Christian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyChristian Duy Chu se vařit naučil vařit sám, původně chtěl být právníkem či lékařem, ale zvítězila láska ke kvalitnímu zpracování surovin, novým technikám, precizním způsobům přípravy jídla a hlavně sen stát se jedním z nejlepších. Před třicítkou otevřel finedingovou restauraci Levitate, která v Česku neměla obdoby. Po pandemii přichází s kavárnou Spectre, kde podává ryze vietnamskou kávou, asijské jídlo a najdete tu i dobře vybavený bar.