Vylepšený rýžový nákyp podle své maminky upekla Jana Černá ve své kuchyni v Ústí nad Labem. Do nákypu dala nejen švestky, ale také pokrájené vlašské ořechy. Před dopečením ho zakryla
Vylepšený rýžový nákyp podle své maminky upekla Jana Černá ve své kuchyni v Ústí nad Labem. Do nákypu dala nejen švestky, ale také pokrájené vlašské ořechy. Před dopečením ho zakryla
Jak by mohlo vypadat ideálně strávené odpoledne? Lehnout si na pec a dát si pár peciválek neboli bochánků z bramborového kynutého těsta, jejichž název je odvozen od toho, že během kynutí
Poprvé po dlouhých čtyřech měsících mohou lidé od pondělí opět navštívit kadeřníka, aby zkultivoval jejich účes. Za týden by pak Češi podle vládního plánu mohli znovu vyrazit na nákupy do
Postup přípravy: Troubu předehřejte na 200 °C. Dýni (i s kůrou) nakrájejte na menší měsíčky a zbavte je semínek. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem (slupkou dolů). Osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem.
Podle trenéra Adama Richardsona je tajemství jednoduché: mobilita. Přečetli jsme jeho knihu, kterou označuje jako „Kámasútru, ale bez sexu“. Článek Stovky tisíc lidí inspiruje k pohybu a radí, jak si
Důležitou součástí každého dne jsou svačiny. V rámci dětského jídelníčku jsou samozřejmostí, ale stejnou důležitost by měly mít i v tom „dospěláckém“. Vyvážená svačina prospěje nejen tělu, ale i mysli. Výmluvy
Špičkovou italskou zmrzlinu Grom, která se prodává po celém světě od New Yorku přes Paříž až po Dubaj, si od začátku července mohou vychutnat i čeští zákazníci. V Praze na adrese Václavské náměstí 55 se totiž slavnostně otvírá první gelaterie Grom v Česku.