Správné porce pomáhají lidem udržovat zdravou váhu a zabránit přejídání, což může vést k nárůstu hmotnosti a riziku obezity. Správné porce podporují vyváženou stravu a snižují riziko vzniku těchto onemocnění.
Správné porce pomáhají lidem udržovat zdravou váhu a zabránit přejídání, což může vést k nárůstu hmotnosti a riziku obezity. Správné porce podporují vyváženou stravu a snižují riziko vzniku těchto onemocnění.
Když se řekne „dobroty z jižní Moravy“, někoho napadnou tekuté hrozny, jiného nakládané okurky nebo třeba meruňky. Napadne vás však na první dobrou chilli? Asi ne. Přitom ChilliMaga má kořeny
Podle některých kritiků není bílá čokoláda čokoládou. Ale nevěřte jim. Bílá čokoláda obsahuje kakaové máslo a to, jak všichni víme, pochází z kakaa, tedy z kakaovníku. Všechno z tématu Jídlo
Věk dožití u Čechů roste, délka života ve zdraví ne. Lucie a Martin Bernátkovi to chtějí změnit v projektu OlaOla. Netají se miliardovými ambicemi. Článek Z Ovečkárny vybudovali od nuly
Kaldoun není jen tak ledajaká polévka. Je to bohatý, sytý vývar plný chuti, který dokáže z několika surovin vykouzlit jeden z nejvíce ceněných pokrmů tradiční české kuchyně. Pojďte objevit, co
streetfoodové pochoutky
Dnes je gastronomie z pohledu provozovatele pohostinské činnosti mnohem širší obor než kdysi. Moderní gastronomický odborník (tzv. manažer kuchyně) musí brát v úvahu globální stravovací zvyklosti. Gastronomický svět se podstatně změnil