POSLEDNÍ ČLÁNEK128- Page

Stay informed with the latest breaking news, in-depth analysis, and real-time updates from around the world.

1520Articles
Post Image

PRODUKTY2 years ago

Smažená játra upravená jako minutka, zprudka opečená na pánvi servírovaná posypaná smaženou cibulkou, okořeněná pepřem a solí.    

Post Image

PRODUKTY2 years ago

Recept od dnes již zesnulého Honzy Vyčítala (1942-2020) zakladatele country skupiny Greenhorns, kterou vařil rád na vandrech. Čundrácká zelňačka má tu výhodu, že je rychle hotová a druhý den je

Post Image

PRODUKTY2 years ago

Recept z kuchařky z roku 1873 Česká kuchařka a hospodyně. Jde o klasické bramborové placky vylepšené však uzeným masem. Opékané na sádle se tyto placky podávaly ke špenátu nebo kedlubnovému zelí. Recept

PRODUKTY2 years ago

4 leckere Rezepte mit Pastinaken Anders als zum Beispiel Karotten oder Sellerie stehen Pastinaken deutlich seltener auf dem Menüzettel. Dabei gehörte das Wurzelgemüse bis ins 18. Jahrhundert hinein zu den

Post Image

PRODUKTY2 years ago

Naše babičky, z dostupných a levných surovin, vařily chutné a jednoduché pokrmy. Tento recept je z kuchařky staré 150 let! V původním receptu se uvádí, že na horách vyrábějí toto pečivo i z tvrdého

Post Image

PRODUKTY2 years ago

Starý recept našich babiček ze 157 let staré kuchařky, kde se masová semlbába (z něm. semmel) neboli česky zemlbába, či také žemlovka, připravovala z vařeného vepřového laloku, kolena a ovaru při

HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights