Každý z nás ve své domácnosti ročně vyplýtvá zhruba 25 kilogramů potravin. Většinu tvoří zbytky ovoce a zeleniny, často ale vyhazujeme i staré pečivo, mléčné výrobky a maso. A ačkoliv
Stay informed with the latest breaking news, in-depth analysis, and real-time updates from around the world.
Každý z nás ve své domácnosti ročně vyplýtvá zhruba 25 kilogramů potravin. Většinu tvoří zbytky ovoce a zeleniny, často ale vyhazujeme i staré pečivo, mléčné výrobky a maso. A ačkoliv
Upečte si k víkendové snídani výjimečné rohlíčky z celozrnné žitné mouky Pernerka. Potěší vás ještě teplé samotné nebo třeba s domácí pomazánkou. A když zbydou, v pondělí je stačí promazat máslem, naplnit šunkou a
V Křemencově ulici v pražském Novém Městě otevřel nový podnik restaurace Střecha. Nejde o luxusní restauraci, jakých je v centru dost, ale o cenově vstřícný veganský podnik. S výjimečným posláním:
Rychlý pečený závin (štrúdl) z listového těsta naplněný houbami a zeleninou. Moc dobrý je teplý i studený. Vhodný pokrm i pro vegetariány.
pravděpodobností to bude Tempranillo
Moderní verze svačinového salátu, tedy salát s klíčky, v tomto případě naklíčené čočky, masité papriky, pórku a nakládaných hříbků, ale bez nálevu.
Naše babičky dovedly v kuchyni zužitkovat vše. Zůstal vám v lednici zbytek knedlíku, použijte ho například jako přílohu nakrájený na kostičky, opečený dozlatova, servírovaný ke klasické houbové smaženici. Recept ze staré
Mrkvová pomazánka bude doslova slastí pro vaše tělo, neboť je bohatá na vitamíny. A to především na vitamín C, B a provitamín A. Obsahuje také antioxidanty, například betakaroten, vlákninu i