Co jeden z nejlepších zmrzlinářů v Česku Jan Hochsteiger nedokáže s trochou nadsázky pochopit, je, proč lidé jedí zmrzlinu více v létě, když i v zimě je pořád úplně stejně
Stay informed with the latest breaking news, in-depth analysis, and real-time updates from around the world.
Co jeden z nejlepších zmrzlinářů v Česku Jan Hochsteiger nedokáže s trochou nadsázky pochopit, je, proč lidé jedí zmrzlinu více v létě, když i v zimě je pořád úplně stejně
Autoři bedekru Top vinařský cíl doporučují své nejoblíbenější cíle. Tito odborní garanti mapují po celém Česku nejzajímavější místa spojující víno a zážitek a podepisují je svým jménem. Jsou mezi nimi
Míra nezaměstnanosti začala po roce růstu opět klesat. Od svého nejhlubšího bodu v lednu a únoru, kdy byla na úrovni 4,3 procenta, je podle posledních údajů za květen o čtyři
Mladší generace zaměstnanců preferuje volný čas. Jsou dokonce tací, kteří jsou schopní si až podle svých volnočasových aktivit plánovat, jak si na svoje živobytí vydělají peníze. Nezřídka práci na volné
Pandemie? Neměli jsme problém, říká Jan Klimša, šéf restaurace Kaštan v jedné z rezidenčních čtvrtí Prahy 6. „Naopak nás to nabilo. Některé podniky možná krvácely, nás ale podrželi naši obvyklí
Uplynulý rok a půl zasáhl oblast gastronomie jako žádnou jinou. Část podniků už neotevřela, jiné se potýkají s nedostatkem hostů. Data z několika tisíc restaurací, barů a hospod, které používají
Češi často zajdou na točené. Léty prověřená otřepaná fráze platí v tuzemsku i u zmrzlin. Studené osvěžení stáčené do kornoutů či kelímků jasně dominuje domácímu pultovnímu prodeji. Kopečková verze zmrzlin
Jedním z nejoblíbenějších suvenýrů, které si turisté odváží z dovolené v Itálii, je zakulacená láhev červeného vína obalená slámou. Jde o toskánské chianti, které se v průběhu 20. století stalo