Jablečné čatní – pikantní a kořeněná chuťovka v indickém stylu

DOPORUČUJEME1 month ago7 Views

Postup přípravy:

  1. Jablka pokrájejte na malé kostičky. Cibuli a česnek oloupejte a pokrájejte najemno, zázvor nastrouhejte.
  2. Do hrnce dejte veškeré suroviny, vařečkou vše promíchejte, postavte na sporák, vše přiveďte k varu, teplotu snižte a na mírném ohni vařte přibližně 45 minut (dokud se vše krásně nerozvaří a čatní pěkně zhoustne). Průběžně kontrolujte, aby se čatní nepřepálilo.
  3. Hotové čatní dejte do sterilizovaných sklenic a uskladněte na chladném místě. Po otevření čatní skladujte v lednici.

P.S. Kyselost a pálivost můžete lehce upravit podle své chuti. Můžete tedy lehce ubrat ocet a chilli.

Kdo má rád indickou kuchyni, může si dopřát butter chicken podle našeho videoreceptu:

Kompletní recept najdete ZDE: Indické butter chicken

Nebo zkuste další recepty na čatní:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights