Na vidličce Romana Pauluse: Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tukůNa vidličce Romana Pauluse: Pohanka: Je přirozeně bezlepková a má příznivé složení tukůČeský rozhlason 8. 2. 2022 at 12:47 on 8. 2. 2022 at 12:47 on 8. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas – Jídlo a gastronomie

Je po ní brzy hlad? Dá se připravovat na slano i sladko? Jak připravovat a čím kořenit? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Je po ní brzy hlad? Dá se připravovat na slano i sladko? Jak připravovat a čím kořenit? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Je po ní brzy hlad? Dá se připravovat na slano i sladko? Jak připravovat a čím kořenit? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas – Jídlo a gastronomie