. Vánoční večírky budou ! - GASTROINOVACE.cz

Vánoční večírky budou !

Firemní zaměstnanci se mohou těšit i na dárky

Pandemie covidu-19, nucené home office, omezené kontakty s kolegy. To vše už je naštěstí za námi, Mnozí zaměstnanci se proto těší, že se konečně po třech letech budou moci se svými spolupracovníky setkat i mimo práci, konkrétně na vánočním večírku. Více než čtyři pětiny firem to svým zaměstnancům umožní a pořádat je budou. Také v naprosté většině (86 procent) podniků počítají s dárky pro své zaměstnance.

Místa pro vánoční večírek Praha

Pro některé zaměstnance, obchodní partnery či klienty je vánoční večírek jedním z nejdůležitějších eventů v roce. Proto je prostor, kde se vánoční večírek bude konat, zásadní. V naší nabídce naleznete místa pro vánoční večírek v Praze snadno. Dáte přednost clubu, restauraci, paláci, baru, hotelu, kavárně, nebo raději alternativnímu, industriálnímu, či multifunkčnímu prostoru? Všechny tyto varianty zde najdete. Záleží jak chcete váš vánoční večírek pojmout. Najdete zde menší prostory s kapacitou do 100 osob, středně velké prostory, ale také místa s kapacitou více jak 500 osob

https://www.firemniakce.cz/mista-pro-vanocni-vecirek-praha
„Je to celkem pochopitelné, není možné pořád věci odkládat až na někdy. Myslím, že dříve nebo později se stejně budeme muset všichni smířit s tím, že to, co se nyní děje, je dost možná nový normál. Člověk je tvor společenský a interakce s jinými lidmi potřebuje,“ uvedla Martina Machová ze společnosti Sodexo Benefity, pro niž agentura Ipsos průzkum mezi zaměstnavateli zpracovala.

„Většina firem si navíc teambuildingové akce a různé eventy musela v časech epidemie opakovaně odepřít, takže potřeba sejít se je o to větší,“ dodala.

Vánoční večírky se budou konat ve více než 80 procentech firem, především pak v malých a středně velkých firmách – plánují je více než tři čtvrtiny společností do dvě stě padesáti zaměstnanců.
Firemní večírky  jsou legendární. Dejte nám termín a počet účastníků. My pro vás připravíme téma večera, navrhneme místo, dekorace, doprovodný program, kapelu, moderátora, hostesky, sestavíme časový harmonogram a mnoho dalších detailů. Na počtu hostů nezáleží, je-li vás 50, nebo 3000, připravíme akci vždy se stejnou péčí říká Lukáš Krepčík z Catering Šafrán (www.cateringsafran.cz)
Lukáš KREPČÍK - Catering Šafrán
Lukáš Krepčík
Jsme více jak dvacet let profesionály v oblasti cateringu. S organizací firemních akcí po celé České republice máme bohaté zkušenosti. S nápady, tvůrčím přístupem a profesionalitou, vykouzlíme z vašeho zadání ty nejpestřejší zážitky, které můžete darovat svým klientům, zaměstnancům či obchodním partnerům. Vytvoříme firemní večírek, který předčí vaše nejlepší představy
CATERING ŠAFRÁN
www.cateringsafran.cz
Tradiční i netradiční večírky
Rádi pro vás kompletně zorganizujeme a zajistíme tradiční firemní vánoční večírek, ale třeba i netradiční stylovou firemní párty. Jsme bio catering, který všechny akce připravuje na klíč a myslíme při tom i na ty nejmenší detaily. Dočkáte se tak originálního tématu večírku, kvalitního cateringuhudbyatraktivních prostorů i stylové dekorace jelikož spolupracujeme jen s nejlepšími kolegy v regionu.
Vždy nám jde o konečnou spokojenost klienta, proto invenčně zpracujeme i vaše představy a náměty na firemní večírky. Jsme tým zapálených kreativců, kteří se nezaleknout žádné výzvy. Přesvědčte se sami!
V pětině oslovených firem mohou zaměstnanci na večírek zapomenout. Necelá třetina firem tak nečiní kvůli nedostatku financí, v téměř dvou pětinách pak proto, že od covidu ho nepořádají vůbec.

Necelá polovina firem plánuje za pořádání večírku vydat více peněz než v minulých letech, přičemž více než třetina z nich navyšuje rozpočet o inflaci, aby byla akce stejně kvalitní jako v minulosti, ale jen necelá desetina plánuje utratit výrazně více. Nadpoloviční většina firem však rozpočet navyšovat nehodlá, nebo ho dokonce sníží. Každá třetí oslovená firma plánuje vejít se do stejného finančního rozpočtu jako v minulých letech.

Firemní vánoční večírky budou, zaměstnanci se mohou těšit i na dárky. Cateringové služby Praha a okolí. Catering Šafrán a Lukáš Krepčík.

Nejčastěji hmotné dárky

Své zaměstnance plánuje vánočním dárkem obdarovat 86 procent firem, přičemž necelá čtvrtina z nich hodlá dát dárek pouze některým jako odměnu, například za mimořádné pracovní výkony.

Zároveň platí, že štědřejší jsou menší firmy do 100 zaměstnanců. Mezi firmami s více než 500 zaměstnanci dává dárky plošně jen každá desátá a mezi firmami nad 1000 zaměstnanců dokonce jen necelá tři procenta.

Většina společností přitom počítá s výdaji do 500 korun (26 procent) či do 1000 korun (24 procent). „Velikost firmy v tomto případě nehraje roli. Jde spíše o to, zda si společnost může nebo nemůže dovolit své lidi odměnit,“ dodala Machová.

Zaměstnanci nejčastěji dostanou hmotné dárky (56 procent), ale oblíbené jsou dárkové poukazy (29 procent), finanční odměna (23 procent) a benefity pro volný čas (21 procent).
ZDROJE : NV.CZ a CŠ.cz
#vanocnivecirek
#firemnivecirek
#cateringsafran
#lukaskrepcik
#cateringpraha
#cateringovéslužby