Bramborové lokše: Sytý předkrm, netradiční příloha k huse i originální dezert. S naším návodem se vám zaručeně povedou!

DOPORUČUJEME7 months ago79 Views

Bez mísy úhledně vyskládaných trojúhelníčků tenkých bramborových placek, lokší, si na Slovensku pečenou husu nedovedou představit. Bývají maštěné voňavým husím sádlem a chutnají skvěle jako příloha k masu, ale i nasladko, jako osobitý dezert.

HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
Sign In/Sign Up Search Trending 0 Cart
POPULÁRNÍ
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights
What would make this website better?

0 / 400