HORKÁ NOVINKA175- Page

INSPIRACE2 years ago

Jak zvládnout úzkost z invaze? Každý člověk je jiný, přinášíme několik univerzálnějších radJak zvládnout úzkost z invaze? Každý člověk je jiný, přinášíme několik univerzálnějších radon 9. 3. 2022 at 13:00 on 9. 3. 2022 at 13:00 Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Jako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?Read MoreRelax - ZdravíZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyJako by se doba covidová plynule přelila do doby válečné. Po dvou letech pandemie stres neustává, naopak sílí. Co se v nás děje? Jsme na to jako lidé připraveni?

Post Image

Sticky PostZAJIMAVOSTI9 years ago

Blažek v kolekci podzim/zima 2019 představuje Holandsko očima Hieronyma Bosche. Nová kolekce podzim/zima 2019 čerpá z dědictví úspěšných střihů kolekce předchozí, alternuje některé oblíbené materiály a inovativně na ně reaguje. Inspirací designérek

DOPORUČUJEME1 month ago

800 let historie na jednom místě. Muzeum Story of Prague představuje prostřednictvím interaktivní expozice s prvky rozšířené reality dobové kouzlo středověku, mrazivou atmosféru válečné doby i stísněnost komunismu a revoluční euforii. To

ZAJIMAVOSTI2 years ago

Pochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyPochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyČeský rozhlason 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKoncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Koncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Koncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKoncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights