HORKÁ NOVINKA186- Page

INSPIRACE2 years ago

Módní návrháři a jejich múzy. Neobyčejná spojení, ze kterých vzniká neobyčejná tvorbaMódní návrháři a jejich múzy. Neobyčejná spojení, ze kterých vzniká neobyčejná tvorbaon 22. 3. 2022 at 04:00 on 22. 3. 2022 at 04:00 Jeden bez druhého by nebyli tím, čím jsou. Inspirují se, ovlivňují a vzájemně posouvají svou tvorbu, kariéru a někdy i osud. Podívejte se na neobyčejná spojení českých a slovenských módních návrhářů, kteří nám představili své múzy.Jeden bez druhého by nebyli tím, čím jsou. Inspirují se, ovlivňují a vzájemně posouvají svou tvorbu, kariéru a někdy i osud. Podívejte se na neobyčejná spojení českých a slovenských módních návrhářů, kteří nám představili své múzy.Jeden bez druhého by nebyli tím, čím jsou. Inspirují se, ovlivňují a vzájemně posouvají svou tvorbu, kariéru a někdy i osud. Podívejte se na neobyčejná spojení českých a slovenských módních návrhářů, kteří nám představili své múzy.Read MoreRelax - DesignZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyJeden bez druhého by nebyli tím, čím jsou. Inspirují se, ovlivňují a vzájemně posouvají svou tvorbu, kariéru a někdy i osud. Podívejte se na neobyčejná spojení českých a slovenských módních návrhářů, kteří nám představili své múzy.

ZAJIMAVOSTI2 years ago

Pochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoPochoutkový rok: Nadívaná kachna s karamelizovaným zelím od Tibora NovotnéhoČeský rozhlason 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 on 6. 2. 2022 at 09:15 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Je to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieJe to zřejmě poprvé, co se na veřejnost dostává recept, který původně milovala knížecí rodina Lichtenštejnů, kteří obývali Valtice a Lednici na jižní Moravě. Recept nám prozradil Tibor Novotný z Jarošova (Uherského Hradiště), který se ho naučil od své babičky. Je to dokřupava upečená plněná kachna s fantastickým sladkým zelím.

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights