Výborný dip z pečeného lilku s křupavou klobásou – ideální pohoštění na večírek

redakceDOPORUČUJEME1 month ago8 Views

Postup přípravy

  1. Nejlépe je lilky grilovat. V zimě je ale připravte v troubě – rozpalte gril na 200 °C, vidličkou propíchané lilky položte na mřížku postavenou na plechu a pečte dočerna a doměkka 20 – 25 minut a po 5 minutách otáčejte.
  2. Horké lilky dejte do mísy, přikryjte ji na chvilku fólií a nechte 10 minut odpočinout. Lilky poté podélně rozřízněte a vydlabejte z nich dužinu. Rozmixujte ji spolu se sýrem a česnekem dohladka, osolte, opepřete, přidejte citronovou šťávu, lžíci oleje a promixujte. Nechte alespoň 1 hodinu chladit v lednici.
  3. Klobásu rozmixujte na malé kousky a smažte je 4 – 5 minut na zbývajícím oleji dozlatova a dokřupava. Posypte jimi dip v servírovací misce a podávejte s krekry nebo nachos, případně s hranolky z čerstvé zeleniny.

Vyzkoušejte také krémový cizrnový hummus podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Extra jemný domácí hummus z cizrny

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights