Rychlý oběd či večeře připravená do 30 minut. Špagety uvařené v mírně osolené vodě, servírované se směsí hub, anglické slaniny, cibule a pórku připravené na pánvi, dochucené kořením a prolisovanými
Rychlý oběd či večeře připravená do 30 minut. Špagety uvařené v mírně osolené vodě, servírované se směsí hub, anglické slaniny, cibule a pórku připravené na pánvi, dochucené kořením a prolisovanými
Klasická sekaná upečená v troubě, servírovaná nakrájená na plátky spolu s podušeným kysaným zelím a domácím kynutým houskovým knedlíkem.
Pesto z česnekových výhonků, pacibulek a chilli papričky
Nejlepší informace o italském rizotu
Tereza Olbrichtová okouzlila v soutěži Peče celá země. Její život však nekončí u receptů – píše detektivky a vede rodinnou geodetickou firmu. Inspirujte se její všestranností!
Gastronomická psychologie a jídelní lístky. Gastronomická psychologie se nejvíce projevuje na jídelních lístcích. I když se o tom tak nemluví, musí být jídelní lístek pro hosta nejenom informativní, ale i poučný.
Jednou z hvězd Zimního Apetit pikniku byl uznávaný šéfkuchař Radek Kašpárek. Dlouho předtím, než vystoupil na pódium k rozhovoru s moderátorkou Kristinou Kloubkovou, se prostor pod pódiem zaplnil nadšenými fanoušky.