Karbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan PunčochářKarbanátky z Orientu. Jak na cizrnový falafel, poradí šéfkuchař Jan Punčochářon 7. 3. 2022 at 04:00 on 7. 3. 2022 at 04:00 Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Věhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyVěhlas cizrnových karbanátků zvaných falafel dávno překročil hranice Blízkého východu, odkud pocházejí. V pojetí Jana Punčocháře se navíc blízkovýchodní tradice potkává s tou českou: jeho karbanátky obsahují kromě cizrny a orientálního koření taky spařenou kapustu či čerstvý libeček.