Ve vlastní šťávě: Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace

redakcePRODUKTY3 years ago85 Views

Americké barbecue neznamená jen brisket a kuřecí křidélka. A není to ani samotné grilování – barbecue znamená v pojetí zasvěcených hodiny pozorování udírny, sledování správné teploty, výhřevnosti i aromatiky dřeva a samozřejmě materiálu, který se do udírny vloží. Spolu se Silvií Jackson a Tomášem Oujezdským z restaurace Big Smokers jsme probrali, co to obnáší, věnovat se téhle zálibě profesionálně a v centru Prahy.

HLEDAT . . .

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
Sign In/Sign Up Search Trending 0 Cart
POPULÁRNÍ
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights
What would make this website better?

0 / 400