Krém ze žlutého hrachu s koprem – hustá polévka zahřeje i zasytí

DOPORUČUJEME1 month ago9 Views

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte najemno. V hrnci rozehřejte olej, vsypte cibuli a opékejte ji doměkka, zhruba 3 minuty na středním stupni. Mezitím oloupejte česnek a prolisujte ho nebo utřete. Vmíchejte ho k cibuli a restujte ho 1 minutu, až se rozvoní.
  2. Zalijte vývarem. Hrách propláchněte a vsypte do vývaru. Přidejte petržel a vařte na středním stupni zhruba 25 minut doměkka.
  3. Odstavte, vmíchejte nadrobno nasekaný kopr a rozmixujte tyčovým mixérem na hladký krém.
  4. Vmíchejte smetanu a dochuťte jablečným octem a solí.

Vyzkoušejte také jemný hrachový krém se slaninou podle návodného videoreceptu

Kompletní recept najdete ZDE: Hrachová polévka – delikátní jemný krém s křupavou slaninou

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights