Ve vlastní šťávě: Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec

redakcePRODUKTY3 years ago3 Views

Může být tradiční podnik v něčem inovativní? Proč je tradice v gastru důležitá a stojí za to ji zachovávat? S šéfkuchařem Františkem Skopcem jsme probírali, jak se dostal k vedení vyhlášeného Café Savoy, jakými zásadami se při své práci řídí i jak se dostal ze své závislosti na alkoholu.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
HLEDAT . . .

CONTENT MARKETING

CONTENT MARKETING

Save on your hotel - hotelscombined.com
Loading Next Post...
Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights