HORKÁ NOVINKA144- Page

INSPIRACE3 years ago

Orient tak trochu jinak. Český archeolog vypráví o životě v místě, kde hraje prim islámský feminismusOrient tak trochu jinak. Český archeolog vypráví o životě v místě, kde hraje prim islámský feminismuson 13. 3. 2022 at 04:00 on 13. 3. 2022 at 04:00 Archeolog Pavel Onderka o pokladech starověkých sídlišť v Súdánu, o tom, jak to vypadá na súdánské svatbě, a taky o tom, co dělat, když vás při práci v terénu uštkne škorpion.Archeolog Pavel Onderka o pokladech starověkých sídlišť v Súdánu, o tom, jak to vypadá na súdánské svatbě, a taky o tom, co dělat, když vás při práci v terénu uštkne škorpion.Archeolog Pavel Onderka o pokladech starověkých sídlišť v Súdánu, o tom, jak to vypadá na súdánské svatbě, a taky o tom, co dělat, když vás při práci v terénu uštkne škorpion.Read MoreRelax - MagazínZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyArcheolog Pavel Onderka o pokladech starověkých sídlišť v Súdánu, o tom, jak to vypadá na súdánské svatbě, a taky o tom, co dělat, když vás při práci v terénu uštkne škorpion.

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Pochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyPochoutkový rok: Příběh masové pochoutky jménem talián. Připravte si je i doma podle Huderovy recepturyČeský rozhlason 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 on 13. 3. 2022 at 09:04 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKoncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Koncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Koncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKoncem 19. století se v Praze usadil uzenář Uggé. Říkalo se, že je Talián. V Rybné ulici na Starém Městě začal vyrábět nový druh zboží, zvláštně kořeněného. Nebylo uzené, ale jen vařené a nemělo jméno. Zákazníci vymysleli hned dva názvy: „užovky“ a „taliány“. Druhý název přetrval dodnes.

Post Image

INSPIRACE3 years ago

Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?Celá země už zase peče. Na co si při tvorbě dortu dát pozor a jaké jsou módní trendy?on 13. 3. 2022 at 10:47 on 13. 3. 2022 at 10:47 Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Češi jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?Read MoreRelax - Dobrá chuťZajímavosti | Lidovky.cz - aktuální zprávyČeši jsou národem amatérských pekařů a cukrářů. Koláče, buchty či záviny se připravují snad v každé rodině. Spoustu příznivců má i pečení dortů. Korpusy, krémy i zdobení přitom podléhají módě. Co je teď populární? A jak zajistit, aby se dort povedl?

ZAJIMAVOSTI3 years ago

Na vidličce Romana Pauluse: Tuňák: Jak správně rybí steak upravitNa vidličce Romana Pauluse: Tuňák: Jak správně rybí steak upravitČeský rozhlason 23. 2. 2022 at 12:47 on 23. 2. 2022 at 12:47 on 23. 2. 2022 at 12:47 Český rozhlas - Jídlo a gastronomieKonzerva není v kuchyni zakázaná, hodí se třeba do salátu. Která část tuňáka je nejcennější? Hodí se do těstovin? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Konzerva není v kuchyni zakázaná, hodí se třeba do salátu. Která část tuňáka je nejcennější? Hodí se do těstovin? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Konzerva není v kuchyni zakázaná, hodí se třeba do salátu. Která část tuňáka je nejcennější? Hodí se do těstovin? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.Read MoreČeský rozhlas - Jídlo a gastronomieKonzerva není v kuchyni zakázaná, hodí se třeba do salátu. Která část tuňáka je nejcennější? Hodí se do těstovin? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.

Optimized by Optimole
SLEDUJ
svgTrending svg 0 Cart
POPULÁRNÍ svg
POSUNOUT NAHORU
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...

Cart
Cart updating

ShopsvgYour cart is currently is empty. You could visit our shop and start shopping.

Ověřeno MonsterInsights